Honda kisgépek a kertekben

Megosztás

Soichiro Honda 1947-ben alkotta meg motoros kerékpárját, s ezáltal elindult azon az úton, melynek a mai napig élvezzük a terméseit. Az egész világ számára ismertté vált, neve beíródott a történelembe. 1978-ban készült el az első négyütemű fűnyírója, és a márka ezennel mindenhol a bolygónkon elindult a siker útján.

Megbízhatósága nem kétséges, ám ahhoz, hogy sokáig élvezhessük a gépek adta kényelem előnyeit, azokat ápolni is kell. Fontos, hogy minden szezon elején elvégezzük a szükséges karbantartást és minden használat után tisztán tegyük el a gépet. Ezekkel a szabályokkal saját időnket, energiánkat és pénztárcánkat is megkíméljük a kiadásoktól, kellemetlenségektől.

Karbantartási készletet vásárolhatunk az Agrooroszi Kertigép Alkatrészek
Webáruházából
, ahol minden szükséges csomagot, eszközt, alkatrészt megtalálunk. A Honda karbantartási készleteiben megtalálható a levegőszűrő, 4 ütemű motorokba használható motorolaj, illetve gyújtógyertya. Ha csomagban vásároljuk meg a cég termékeit, 15%-kal kedvezőbb az ár.

A természet az egyik legszebb, legkülönlegesebb és talán ki lehet mondani, hogy legtitokzatosabb dolog is a világon. Védeni, építeni, ápolni kell, és mint mindent, kicsiben is el lehet kezdeni. Akkor is, ha egy apró balkonon egy cserép virágot ápolunk, akkor pedig különösképp, ha nagyobb telekkel vagy birtokkal rendelkezünk. A kisebb munkákba vonjuk be a gyerekeinket, unokákat, hogy minél hamarabb megismertessük őket a természet szépségeivel, és megtanítsuk őket annak megóvására is.

Manapság a technika vívmányaival ez nem is olyan nehéz feladat. Se szeri se száma azoknak az eszközöknek, melyek segítik az embert abban, hogy környezete tiszta, szép, igényes, s nem utolsó sorban egészséges is legyen.
A füvet nyírjuk, a fákat metszük, a földet bevetjük, forgatjuk, szellőztetjük vagy ép dúsítjuk, lehetőleg természetes módokon, vegyszerektől mentesen. Ezekhez mind- mind találunk gépeket, hogy ezek a feladatok ne legyenek embert próbáló és kimerítő teendők.

Munkagépek

A nevében is benne van, munka, tehát a gép is dolgozik, piszkos lesz, elkopik, megsérül. Vagyis “ápolásra”, karbantartásra szorul. Olajcsere, szűrők, kábelek, csapágyak, adalékanyagok, kerekek, csövek, gyújtógyertyák akkumulátorok és még sok-sok más olyan alkatrész, melynek kicserélésével kerti munkagépünk új erőre kaphat, ha már egyszer meghibásodott. Az Agrooroszi webáruház honlapján a Honda gépekhez megtaláljuk az alkatrészek széles választékát, az egyszerű papírszűrőktől egészen a dugattyúkig és főtengelyekig.

A cég akkor is próbál segíteni, ha a kedves vásárló valamiben bizonytalan, hiszen technikai segítséget igyekeznek nyújtani, tanácsot adni, alkatrészt választani, ha erre szüksége van a vásárlónak. Az agrooroszi.hu elérhetőségein érdeklődjünk bátran bármilyen kérdés esetén.

agrooroszi.hu

Kapcsolódó cikkek